نگاشته شده توسط: آریو شعبانی | مارس 3, 2014

چند تقلب کاملا بهداشتی در صنایع غذایی جمهوری اسلامی

در کشورهای شوروی سابق هنوز هم رد اقتصاد سوسیالیستی دیده میشه. اگرچه شرکتها بظاهر خصوصی هستند ولی در اصل هنوز تحت کنترل دولت بوده و فقط درصدی از سود به هیئت امنای موروثی پرداخت میشه برای تشویق اونها به تولید بیشتر. توسعه سبک چینیه دیگه! اما برسیم به تقلبها. تقلبهایی در محصولات خوراکی، برای پایین‌آوردن هزینه تولید که برخلاف معمول نه تنها ضرری ندارند بلکه بهتره بابتشون خدارو شکر کنیم چون به نسبت باعث سالمتر شدن محصول هم میشن!
۱) استفاده از حلوا بجای کاکائو در کیک و شکلات: کاکائو بخودی خود گرون هست. وقتی رژیمی مثل جمهوری اسلامی به همه دول جهان فحاشی میکنه تحریمهای منتج وضع رو بدتر هم میکنه. دفعه دیگه که حلوا میخورید، مخصوصا حلوایی که آرد اون زیادی سرخ شده و مایل به قهوه‌ای شده، به شکلاتهای فرمند و شیرین‌عسل و دیگر شکلاتهایی که این اواخر خوردید فکر کنید!
۲) تولید کالباس صد‌درصد گیاهی: در گرانی گوشت، محصولات گوشتی پردازش شده تا چه حد میتونن ارزون بشن؟ آیا استفاده از گوشت حیوانات باربر مثل الاغ و اسب، حیوانات غیر معمول مثل گربه و سگ و این آخری، کرم سفید گوشتی وارد شده از تایلند میتونه قیمت سوسیس کالباس رو پایین بیاره؟ بله ولی بهرحال برای آماده کردن همه‌ی اینها هم هزینه‌ای لازمه. اینجاست که میرسیم به ارزونترین کالباس دنیا! اصطلاحا مارتادلا. با استفاده از تنها آرد، روغن نباتی، پودر سیر و ادویه جات درست. مزه هیچ چیز نمیده و مشتری پس از خوردنش به هیچ وجه احساس سیری کامل نمیکنه. چرا که هیچ گونه پروتئین حیوانی دریافت نکرده. ولی بازهم جای شکرش باقیه! مخصوصا که سیر برای کنترل فشار خون خوبه.
۳) پیتزای گیاهی: دفعه دیگه که به یک پیتزا فروشی زنجیره‌ای رفتید و داشتید فکر میکردین که چرا فلان دوستتون وقتی پیتزا فروشی تاسیس کرد سر یک ماه بر اثر شدت مداخله‌های گشت ارشاد و اماکن ورشکست شد اما این پیتزا فروشی به راحتی به کارش ادامه میده و در حالی که نگاهتون رو از آرایش بی‌دریغ کارکنان زن در اون مکان میدزدیدین، به طعم گوشت چرخ‌کرده زیر دندونهاتون دقیق بشین… سویا؟ ممکنه! این روزها گوشت گاو خیلی گرون شده. هرکسی وسوسه میشه که بجای گوشت از سویا استفاده کنه. ولی بهتره اعتراض نکنید. پیتزای سویا خیلی بهتر از پیتزای گوشت گندیده است!
۴) سیب‌زمینی آب پز با اسانس آناناس: رانی نوشیدنی محبوبی شده. بخاطر اینکه هم طعم میوه‌های مختلف رو داره، هم شیرینه و هم قطعاتی از چیزی آب پز شده و نرم توش هست که… خوشمزست و خوردنش ضرری نداره. روی قوطی اون هم آدرس کارخونه سازنده رو نوشته: شهرک صنعتی پردیس کرج! بله درست حدس زدید: سیب زمینی آب‌پز از نظر مزه خنثی هست و بعد از مدتی غوطه ور شدن در آب و اسانس طعم اون رو به خودش میگیره. بهرحال سیب‌زمینی گیاهیست مغذی!
۵) ماست غنی شده با آرد: ماست چکیده همیشه آدم رو وسوسه میکنه. تعجبی هم نداره. مردم از مواد غذایی شور، شیرین یا چرب لذت میبرند و ماست پرچرب هم یکی از اونهاست. اما تولید ماست چکیده هزینه زیادی در بر داره. چراکه باید مقداری زیادی ماست رو تغلیظ کرد تا مقدار کمی از ماست چکیده بدست بیاد. بجای اینکار البته راه بهتری هم هست. مردم بدبخت به خوردن نون با ماست عادت کردن، چرا یکمی آرد قاطی ماست نکنیم تا سفت‌تر بشه؟ بد فکری نیست.
محصولات در اتحاد جماهیر اسلامی ایران روزبروز رقیقتر و بی‌خاصیت‌تر میشن و شرکتهای به اصطلاح خصوصی هم ترسی ندارند. چرا که پشتشون به سپاه‌پاسداران گرمه و دست رقیبان کوتاه. هر از گاهی هم یک محصول خارجی رو وارد میکنن تا ذائقه مردم رو بسنجند و بعد از موفقیت بلافاصله بسته بندی اون رو بدور محصولات وطنی جعل میکنند. (منظور از محصولات وطنی اینجا ترکیبی از اجناس تولید ایران و تولید کشور برادر «چین» میباشد).
پی‌نوشت: این متن یک ادعای رسمی نبوده بلکه برداشتها شخصی نویسنده است و برای اثبات آن مدارکی در دست نمیباشد. اگر شما مدارکی در اختیار دارید ممنون میشویم در قسمت کامنتها در میان بگذارید.

Advertisements

پاسخی بگذارید

در پایین مشخصات خود را پر کنید یا برای ورود روی شمایل‌ها کلیک نمایید:

نشان‌وارهٔ وردپرس.کام

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری WordPress.com خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

تصویر توییتر

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Twitter خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس فیسبوک

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Facebook خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

عکس گوگل+

شما در حال بیان دیدگاه با حساب کاربری Google+ خود هستید. بیرون رفتن / تغییر دادن )

درحال اتصال به %s

دسته‌ها

%d وب‌نوشت‌نویس این را دوست دارند: